Mitä Tekniikan maassa tapahtuu juuri nyt

Tuottajan heinäkuinen rauha sisällöntuotannon parissa on vaihtunut hektiseen elokuuhun. Tosin näyttelyn rakentajat ovat olleet heinäkuussakin ahkeria ja rakenteiden runkoja on näyttelytila täynnä. Männä viikon torstaina näyttelyarkkitehti ja osa museon tiimiä kiersi näyttelyä rakentajien kanssa.

DSC_1813

Väriä rakenteet eivät vielä ole saaneet. Tämä valkoinen on vain tasoittava välivaihe ennen lopullista pintaväriä. Amatööri torstain näyttelykatselmuksen aikana ihasteli tätä valolla varustettua hiomakonetta.

DSC_1815

Tästä tulee esinevitriini. Nyt se näyttää vain seinältä. Katsottiin aukkojen paikkoja. Alemmassa kuvassa Pasi teki niitä reikiä, hioi reunoja tasaiseksi.

DSC_1817

Mutta toki muillakin rintamilla tapahtuu. Itse asiassa vähän joka rintamalla tapahtuu nyt asioita. Tekstejä viimeistellään ja niitä lähtee käännökseen, infografiikoita tehdään yhdessä graafikon kanssa, kuvia valitaan, videoita editoidaan. Varmaan vähän jokaista tiedostomuotoa kulkee koneen kautta.

Seuraavat isot ja jännät vaiheet ovat  vielä tällä viikolla, kun ensimmäiset isot esineet pääsevät jo omilla paikoilleen näyttelyssä. Iso täällä Tekniikan museossa tarkoittaa isoa ja siirtoja tehdään Teollisuusmuuttojen kanssa.

T. Tuottaja-Riina

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s