Koululaispalvelut 2015-2016

Tekniikan museo elää lukuvuonna 2015-2016 muutosten ja myllerryksen aikaa. Muutostyöt ovat elokuussa alkaneet museon sähköjen uudistamisella; lokakuusta alkaen puramme vanhoja metallinäyttelyitä ja alkuvuodesta olisi tarkoituksena päästä rakentamaan uutta, sähköisestä viestinnästä kertovaa Etäunelmia -näyttelyä.

Remontista ja näyttelyuudistuksista huolimatta olemme normaalisti avoinna ja tarjoamme totuttuun tapaan monipuolisia palveluita niin kouluille kuin päiväkodeillekin.

Uutuutena palveluvalikoimaan ovat tulleet esi- ja alkuopetusikäisille suunnattu Tekniikan tarinamatto, jolla lapset tutustuvat toiminnallisten tehtävien ja virike-esineiden avulla tekniikan olemukseen ja muutokseen sekä isommille oppilaille tarkoitettu Tulevaisuuden materiaalit -oppimispolku, jolla materiaalien ominaisuuksiin tutustutaan tablettilaitteiden ja lisätyn todellisuuden avulla. Kokonaisuudessaan museon koululaispalveluiden kirjoon voi tutustua tästä: Koululaispalvelut 2015-2016.

2014-10-29 11.08.57
Oman museon rakentamista Tarinamatolla…

TM_mobiilimetka_credit tekniikan museo
… ja materiaali-julisteen tuottamista tabletin avulla.

Oppimiskäyntien suunnittelussa opettajien kannattaa hyödyntää myös Kummituksen kuvasuunnistus, Valon ja voiman tekijät ja Kurkistuksia teollistumisen vaiheisiin -mobiilioppaita, jotka löytyvät kootusti täältä.

Korvauksena remonttien aiheuttamista haitoista museoon ei vuoden 2015 loppuun saakka ole sisäänpääsymaksua. Pääkaupunkiseudun koululaiset ja alle 7-vuotiaat pääsevät museoon aina maksutta.

Tervetuloa!

Marianna

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s